22 februari 2008

En vecka kvar!!

Oj .. jag ber om ursäkt att ni inte har fått så mycket information det sista. Nu är det bara en vecka kvar innan portarna öppnas på Karlagatan.
Det är så mycket som ska fixas och donas, jag har suttit hela veckan med att beställa och få alla papper i ordning.
Jag har gjort en jättebeställning med papper och massa dekorationer. sen har en order till whipper snapper gått iväg, jag tackar de tjejer som förbeställde av mej =)
Qk beställningen har sackat då jag inte fått kontakt med den tjej som tar hand om sånt hos en av mina leverantörer, men jag har inte glömt er som var intresserade utan återkommer så fort som möjligt..
Glädjande kan jag berätta att jag kommer att ha en kortläsare i butiken så ni kan betala med kort, dock tror jag inte att de hinner leverera den till öppnings dagen, men om jag använder min kvinnliga charm så kanske.. ;P håll tummarna..
allt hänger på banken just nu.. hihi.. men det känns så bra att jag kan ge er den servicen i butiken.
Webbutiken är under uppbyggnad, meddelar så fort den är uppe och ute på nätet. =)
ja som ni förstår så händer det massor bakom kulisserna, och så fort jag har startat butiken så får jag ju mer att uppdatera om här.. lite nyheter etc.. =)

vill påminna lite om kurserna i mars!!
nästa torsdag den 28 feb är det en ungdomskurs..18-20.00, det är 3 anmälda än så länge.. alla ni som är under 20 år och är lite sugna på att lära er mer om scrapbooking är så hjärtligt välkomna. priset är 200 kr och då ingår det fika och visst material så att ni kan komma igång..
den 6 mars är det scrapkurs tiden är 18-20 priset är 275 kr då ingår det visst material och fika
den 20 mars på själva skärtorsdagen är det distress kurs.. det finns några platser kvar.. så passa på att få lite mjukstart på påsken och kom och lär er att använda distresser.. priset är 275 kr och då ingår det startkit på distressfärger och fika.. =)
må så gott nu ute i blåsten..
håll i er.. det blåser rejält här i Borås..
kram kram Anna-Carin

3 kommentarer:

Lotta sa...

Oj, bara en vecka kvar...såå spännande. Jag ska försöka komma på öppningsdagen.....Du måste lova mig att hojta till på mig när dom läckra clear stampsen har kommit:) Bara måste försöka få råd till dom....på nåt sätt....
Ha det så bra och lycka till nästa vecka.
Kram Lotta

Anna sa...

Längtar så tills du öppnar :o) Kommer så klart!

KramKRamAnna

Marie - Med mina händer... sa...

Vad spännande! Jag riktigt känner hur du brinner för det här och jag är jätteglad för din skull.

Ta hand om dig! Kramar i massor från Marie