21 april 2009

Dt Uppdrag Sommar från Tessalonika!!

Då var det dags för mig att presentera mitt första DT uppdrag. Det var ett underbart paket som kom till mig, papper från 3bugsinarug, 2 härliga stämplar, en från handstämplats egen Design och en från Inkido, band, Pebbles, rosor i 2 färger och Dotted cardstock. Jag fick Tema sommar att jobba efter.


Mitt första kort har jag använt mig av pappren. Har skurit ut ugglan och blomman. Jag har glacat och lagt glitterlim. I mitten på blomman satte jag en av rosorna. Stämpeln jag använt kommer från Inkido. Den har jag stämplat i expressofärg och sedan jobbat med en sakura penna för att få stämpelmotivet glittrigt. Tillslut har jag limmat ett band som jag knutit en rosett i ena änden.

På mitt andra kort har jag jobbat med lager på lager. Pappren är cardstock dotts och 3bugsinarug. Tagen är från handstämplats egna design och är mkt användbar. Jag har stämplat den med vanlig svart dyna. Klippt ut och satt lite lila cardstock bakom för att ge en 3,d effekt. Jag har stuckit ner tagen bakom pappren så den är bara att dra ut. Jättekul att skriva lite roliga saker på. Har även stämplat grattisstämpeln på cardstock och häftat på band. Här har jag lagt 3,d kuddar bakom för att förhöja effekten. Rosorna talar för sig själva. Har även använt mig av pärlor.

På mitt sista kort har jag gjort smala remsor som jag har chalkat. Här har jag förhöjt vissa delar på pappret med glace och pärlor. Jag har knutit bandet runt om så jag har en rosett att knyta upp för att komma in i kortet. Sidorna har jag dekorerat med pärlor. På de blåa rosorna har jag lagt glace som gör att rosorna får en känsla av tidig sommarmorgonon då daggen fortfarande ligger kvar.Mitt uppdrag var att göra 3 kort men här kommer ett litet bonuskort. Ibland är det så fint att bara göra det enkelt, här har jag använt en liten bit av pappret, band och stämpeln Grattis och så en underbar Pebble. har även använt mig av Pearl maker (privat)
Du hittar allt detta material och lite till i vår Webbutik. Välkommen in!!
Tack Kajsa för ett mkt roligt uppdrag och med underbat material att skapa med.

Tack för mig !

Kram till er alla Tessalonika1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefina kort!