15 juli 2009

Tips på förvaring från Ulrika ~ Ulja

jag har en härlig kund som kommer in till mej ibland och handlar lite, Ulrika heter hon.. så härlig tjej med massor av ideér. Sist nu så pratade vi om Dies förvaring och hon berättade glatt att hon var så glad för nu hade hon hittat CDförvaring till sin pärm som hennes 4x4 dies kommer plats i..
hm sa jag.. detta vill jag veta mer om.. och nu får ni också veta detta för jag har fått bilder av Ulrika på hur hon menar... ett litet tips i sommarsverige, där man kan ha ALLA sina dies samlade i en och samma pärm.. om man inte är som vissa då.. *pekar på mej* och ändå är i behov av fler pärmar.. =)
men håll till godo..
detta är en plastficka för CD där de små embossing foldrarna får plats och lite större bosskut diesen. dessa har också små etiketthållare där man kan skriva vad man har för något i fickorna..
eller kanske förvara lite utstansade motiv från samma dies som man har där. vet inte.. prova så får ni se.
detta är en plastficka tillägnad DIABILDER egentligen.. här får 2x2 dies samt cuttelbugs minsta dies plats..som ni ser så får många plats..
dessa är till CD förvaring och där får 4x4 diesen plats och även lite andra dies i de mindre facken.
dessa fickor är för FOTO och här får dessa stora embossingplattorna från cuttlebug plats.
visst var det en fiffig förvaring som Ulrika har. allt samlat på en och samma plats och för en liten peng också.. cd fickorna kostade 45 kr ca för 10 st ark. allt är i A4 format..
ha det gott i sommarsverige.
kram kram från Kajsa som lånat dator och internet.

1 kommentar:

Petraso sa...

Kanontips!